Over P.O autos

Over P.O autos

Oldenhof Auto’s: ontstaan vanuit pure liefde voor exclusieve auto’s

De oorsprong van mijn bedrijf ligt bij de Duitse merken, maar BMW is de hoofdmoot. Daarnaast voer ik Audi, Porsche, Mercedes, Ferrari en andere Exclusieve Youngtimers en Classics.

Mijn grote liefde. Mijn passie. Geen wonder. BMW is het enige merk dat precies doet wat de betaler en/of bestuurder wil. Stuurgedrag, dynamiek, wegligging, elegantie…… BMW komt aardig dicht in de buurt van perfectie.

Uit technisch medisch onderzoek blijkt ook nog eens dat het rijden in een BMW een veilige keuze is. De auto reageert supersnel op de bewegingen van het stuur en/of de bestuurder. Dat heeft u met geen enkel ander merk.

Met 120 de berm in? Met een BMW rijd je er zo weer de weg mee op. Dat maakt BMW uniek.

Een mooi verkoopverhaal? Natuurlijk wil ik verkopen. Maar ik wil de sterke punten van BMW ook bewijzen. Kom daarom voor een proefrit. Stap maar in. Dan duiken we samen de berm in. En rijden er direct weer uit en u raakt dan overtuigd van alles wat BMW te bieden heeft.

Ik zoek altijd naar creatieve oplossingen voor u als klant. Als u een auto niet in Nederland kunt vinden, zoek ik het over de grens. Binnen een week is de auto sleutel- en kentekenklaar. Compleet met kenteken etc. De keuring regel ik ook. Ik regel alles voor u voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Vindt uw droomauto plaats uw Zoekopdracht

 

Twentse hartelijkheid en een eigenwijze overtuiging…

Typerend voor mijn bedrijf. Net zoals de snelheid van het leveren van exclusieve modellen. Ieder exemplaar is uniek en garandeert een maximale kwaliteit. Daarnaast koester ik een typische, tikje eigenwijze overtuiging, dat iedere klant anders is.

Autobeleving op z’n Twents met Oldenhof Auto’s.

Bekijk mijn Occasions

Bekijk mijn occasions overzicht en vindt uw auto